LIMITARE SI STINGERE A INCENDIILOR

Siguranța este tot confortul de care ai nevoie

Cel mai important aspect când vine vorba despre asigurarea locuinței în caz de incendiu este
răspunderea. Mizele sunt foarte mari în astfel de situație, de aceea nu există loc pentru nici un compromis. EcoHome asigură instalații complete de stingere a incendiilor, astfel încât nimic să nu intervină în calea unei vieți liniștite în casa ta.

EcoHome deţine, conform normelor în vigoare, toate certificările necesare pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu. Sistemele pe care le montăm sunt alcătuite din chipamente de ultimă generație de la producători importanți, astfel încât să putem oferi garanția fiabilității și siguranța în exploatare.

Ce soluții oferim pentru siguranța clienților noștri

  • Instalații exterioare de stingere a incendiilor cu hidranți
  • Instalații interioare de stingere a incendiilor cu hidranți
  • Instalații interioare de stingere a incendiilor cu sprinklere sau drencere
  • Sistemul canelat – soluția constructivă pentru instalațiile interioare
  • Stații de pompare incendiu

 

Hidrantul de incendiu exterior

Hidrantul de incendiu exterior este un dispozitiv fix cu robinet aflat în exteriorul clădirilor și racordat la conductele de distribuție a apei sub presiune, care permite alimentarea autospecialelor de pompieri în caz de incendiu, precum și stropirea străzilor sau grădinilor. În general, incintele civile și industriale sunt prevăzute cu hidranți exteriori, excepție făcând unele clădiri cu pericol redus la incendiu, care au dimensiuni și capacități mici.

Hidrantul interior

Hidrantul interior este un robinet de colț cu ventil. La intrare este prevăzut cu un filet exterior pentru racordarea la o țeavă de oțel, iar la ieșire, cu un filet care permite înșurubarea. Se va monta un racord fix cu un furtun cu țeavă de refulare, astfel încât să se permită formarea, dirijarea și împrăștierea jetului de apă asupra obiectului aflat în pericol de indendiee.

Instalații interioare de stingere a incendiilor cu sprinklere sau drencere

Sprinklerele au ca scop detectarea automată a începuturilor de incendiu și stingerea automată a începuturilor de incendiu, precum și semnalizarea automată a începuturilor de incendiu.

Drencerele au ca scop stingerea incendiilor cu apă dispersată în încăperi cu pericol ridicat de incendiu, în care alte sisteme de stingere nu sunt eficiente sau adecvate. Limitează şi localizează incendiile prin realizarea unor perdele de apă cu care se protejează golurile ( uşi, ferestre, scări rulante) din elementele de compartimentare împotriva incendiilor.
Răcesc suprafeţele bunurilor care pot fi afectate de căldură în caz de incendiu, prin stropirea sau acoperirea cu apă.

Stații de pompare incendiu

Un sistem de pompare este foarte complex, fiind alcătuit din mai multe pompe cu echipate pentru comandă și protecție. Aceste stații de pompare pot fi folosite în construcții civile, instalații agricole sau industriale și sunt utilizate pentru ridicarea presiunii apei.

Autorizații

Nimic nu este mai important decât siguranța familiei tale. Să te poți simți protejat în orice situație este un sentiment neprețuit. EcoHome își desfășoara activitatea responsabil, știind că poate să ofere toate condițiile și certificatele de siguranță în conformitate cu legea în vigoare și cu asigurarea în cazul oricăror situații care pot apărea.

EcoHomedeţine toate certificările necesare pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu.

Ce costuri presupune un sistem de stingere a incendiului?

Prețul sistemelor de irigații este dat de raportul între sistemul de instalație ales și gradul de securitate dorit. Toate aceste elemente determină: preț sistem de stingere a incendiului, costuri sistem de stingere a incendiului și cât costă instalarea unui sistem de stingere a incendiului.