ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

CONFORTUL FAMILIEI TALE, UN LUX ACCESIBIL

Faci economii folosind doar atât cât este necesar

În mileniul III trebuie să gândim eco. Nu este vorba doar de a cheltui mai puțin, ci și de a consuma cu responsabilitate, din resurse cât mai prietenoase cu mediul. Prin sistemele de încălzire în pardoseală folosim surse alternative pentru a genera energia pe care o folosim. Prin aceste sisteme inteligente, folosești și plătești doar atât cât este necesar, fără compromisuri în ceea ce privește confortul familiei tale.

✓ Fără pierderi de energie
✓ Fără consum extra
✓ Fără costuri suplimentare

De ce să optezi pentru încălzire în pardoseală

 • Faci economie de 20-30%, consumând energie în mod eficient
 • Fără bătăi de cap la instalare și întreținerea sistemelor de încălzire
 • Amenajezi cum vrei tu, deoarece instalația nu ocupă spațiu
 • Se poate instala și adapta în orice tip de încăpere
 • Te bucuri de până la 80 de ani fără griji – durabilitate estimată fără întreținere

Scapă de orice griji și riscuri și simte-te în siguranță

 • Te simți în siguranță în propria casă datorită, pentru că realizăm toate montajele cu aprobările și certificările necesare
 • Ești ferit de pericole și diferite riscuri întâlnite în cazul sistemelor cu încălzire centrală (precum arderea periculoasă sau temperaturi înalte de fierbere)
 • Primești garanție pentru manoperă și asigurare în caz de daune
01.

UNDE SE POATE MONTA?

Sistemul de încălzire în pardoseală este compatibil cu orice tip de locuință. Se instalează foarte ușor, nu ocupă loc și este simplu de întreținut.

ÎN ȘAPĂ

Înainte de a monta șapa, suprafața se izolează cu polistiren pentru a izola termic transferul căldurii catre alte spații. Apoi se montează sistemul de încălzire, iar deasupra, orice tip de pardoseală – parchet, gresie, marmură, mochetă și altele.

ÎN ADEZIVUL GRESIEI

Pentru construcțiile la care șapa a fost deja turnată există sisteme de încălzire care se pot monta direct în adezivul de sub gresie. Având o grosime foarte mică, sistemul se îngroapă în totalitate în stratul de adeziv.

SUB PARCHET

Dacă șapa a fost deja turnată, sistemul de încălzire se poate monta direct sub parchet. Este soluția potrivită și în cazul renovărilor și chiar și mutării, deoarece se poate demonta și reinstala cu ușurință.

02.

CE SISTEME DE ÎNCĂLZIRE MONTĂM

EcoHome realizează instalații termice de mai multe tipuri. Alături poți vedea sistemele de încălzire în pardoseală pe care le montăm.

Instalații de încălzire centrală

 • centrală termică
 • instalație de încălzire cu radiatoare

Variante de materiale utilizate: Cupru, PPR, PEX-A

Instalații de încălzire în pardoseală

 • centrală termică
 • sistem de încălzire în pardoseală

Variante de materiale utilizate: Rehau PE-X A

03.

CÂT COSTĂ ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ?

Îți putem spune că prețul unui sistem de încălzire în pardoseală este mai redus decât al unui sistem obișnuit. Investiția se amortizează în timp și se va simți în costul facturilor. Costurile vor depinde de varianta aleasă și de eficiența sistemului. Trebuie luată în calcul și calitatea izolației locuinței care poate influența costurile. Toate aceste elemente determină prețul unui sistem de încălzire radiantă în pardoseală, care atestă faptul că e o alegere bună.