DESPRE NOI / CARIERE

Oamenii pe care te poți baza, de la A la Z

Formată din nevoia de a oferi servicii de calitate superioară, echipa EcoHome este compusă din tineri specialiști cu pregătire profesională temeinică. Preluăm fiecare proiect cu garanția celor mai eficiente soluții. Toate lucrările le livrăm în cel mai scurt timp posibil, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța funcționării și manopera instalației.

Nevoile clienților noștri nu sunt doar de a avea un executant bun al lucrărilor, ci și de a avea un partener pe termen lung, pe care să se poată baza la nevoie. Manopera și produsele au garanție de funcționare pe o durată de timp extinsă, dar asigurăm și serviciile de mentenanță necesare. Furnizorii cu care lucrăm sunt atent aleși, astfel încât raportul între preț și calitate să nu aibă concurență.

Cum funcționează colaborarea cu EcoHome

Concept.

EcoHome oferă servicii profesionale de consultanţă şi analiză, în cadrul fiecărui proiect, propunând soluţii ce reprezintă raportul optim între investiţie şi funcţionalitate.

Proiectare.

Echipa de proiectare EcoHome este tânâră și dinamică, mereu orientată către performanță și rezultate bune.

Execuție.

Suntem exigenți în selectarea tehnicienilor care fac parte din echipa noastră. Este important ca fiecare dintre noi să poată colabora chiar și în proiecte cu grad ridicat de complexitate. Am ajuns la un portofoliu și un volum mare de lucrări datorită echipei.

Service și mentenanță.

Clienţii noștri rămân la fel de importanţi şi după finalizarea execuţiei proiectului. Acordăm o maximă atenţie activităţii de service, atât în perioada de garanţie cât şi în post-garanţie. Recepţionăm cererile primite şi încercam să răspundem prompt problemelor apărute, în general prin deplasarea la faţa locului.

PARTENERI

Principalul nostru obiectiv să asigurăm cea mai bună calitate a produselor și serviciilor. Am respectat aceste principii și o facem în continuare, și ne mândrim cu distincția dintr-o piață concurențială vastă. Lucrăm atât cu persoane fizice și parteneri rezidențiali, cât și cu instituții publice și private, precum și cu mari constructori și antreprenori.