ASPIRARE CENTRALIZATĂ

Respiră aer curat, lipsit de praf și acarieni

Îți oferim o soluție simplă de aspirare centralizată printr-un sistem inteligent. Printr-un sistem de colectare care se instalează în încăpere tehnică și permite conectarea tubului de aspirare, praful este aspirat în mod ermetic, în afara imobilului. Astfel eviți recircularea microprafului, contaminarea cu bacterii și acarieni și afectarea căilor respiratorii.

Prin tehnologia TUBÒ propusă de EcoHome, îi oferi familiei tale un mediu igienic și sănătos, corespunzător unei vieți lipsite de griji, creșterii unui copil și o familie fericită. Mii de utilizatori au instalat cu satisfacții sistemul centralizat de aspirare TUBÒ și îl recomandă.

Cum îți îmbunătățește viața sistemul TUBÒ

  • Sistemul de aspirare centralizată garantează un nivel înalt de curățenie
  • Este silențios și nu ocupă loc
  • Este montat în pardoseală și pereți și permite o poziționare bună a prizelor de aspirare
  • Reduce pericolul de îmbolnăvire cauzat de praf: alergii, răceli, dificultăți de respirație și astm
  • Elimină complet recircularea microprafului 
  • Permite aerului curat să fie recirculat în încăperi
  • Aerul contaminat este expulzat în exteriorul casei

Cum funcționează sistemul de aspirare centralizată

 

Folosește TUBÒ, primul sistem care îmbunătățește aerul respirat 

 

Format din tuburi PVC, prize de aspirare în perete și o centrală de aspirare care se instalează într-o încăpere separată, sistemul aspiră praful în centrală. Aceasta filtrează și expulzează praful în afara casei și astfel nu permite prafului plin cu bacterii și acarieni să pătrundă în interiorul casei.

 

Prețul

Poți alfa prețul real al instalațiilor de climatizare și ventilație făcând o comparație cu alte servicii similare. O simplă căutare pe Google a unor termeni precum “preț instalație climatizare”, “cât costă o instalație de climatizare”, “preț climă”, “preț aer condiționat”, “preț aparat aer condiționat” poate genera rezultatele care te vor ajuta să îți faci o idee despre costul acestor produse.