Instalații de irigații

AUTOMATIZEAZĂ IRIGAȚIILE ÎN MOD INTELIGENT

Instalația de irigare cu sisteme performante permite o bună gestionare a consumului și o distribuire corectă a cantității de apă pe suprafețele irigate. Fie că este vorba de grădină, gazon sau diverse culturi, randamentul și productivitatea vor fi sporite.

Pompele și sistemele de irigație sunt concepute special astfel încât să folosească resursele în mod responsabil. Acest lucru constituie principalul avantaj, cel economic, astfel încât raportul între cost și consum să fie optim. Tehnologia inovatoare folosită pentru sistemele de irigații asigură volumul necesar de apă pentru fiecare dintre plante, respectiv gazon.

EcoHome vine în ajutorul tău cu toată documentația. Oferim toate avizele și documentația specifică pentru atestarea calității produselor și sistemelor instalate.

Cum te ajută un sistem de irigații economic

  • Furnizezi apă pentru plante în mod regulat, chiar și când ești plecat
  • Păstrezi grădina sănătoasă și frumos amenajată
  • Reduci consumul de apă față de irigarea manuală (cu furtun)
  • Câștigi mai mult timp liber pentru tine
  • Consumi apă în mod responsabil

Ce tipuri de irigație se pot realiza

  • Sisteme de irigație prin aspersie

 

În cazul aspersoarelor, acestea sunt complet îngropate și mascate, ies la suprafața doar atunci când are loc udarea. Se mai numesc aspersoare pop-up telescopice (cunoscute și sub denumirea de sprinklere sau stropitoare)

Sunt indicate pentru zonele cu gazon.

Aspersoarele rotative

Aspersoarele rotative funcționează prin dispersarea circulară a jetului de apă și este indicat pentru peluzele cu gazon cu deschidere mai mare.
Pot atinge raze între 5 și 15 metri, sau, în cazul terenurilor sportive, chiar mai mult.

Aspersoare spray

Aspersoarele spray dispersează o perdea de apă uniformă. Se utilizează pentru spațiile cu gazon cu deschidere mică, pentru borduri cu flori sau zone mai largi cu vegetație mai multă.
Este indicat pentru raze de udare între 0,6 si 5,5 metri.

  • Sisteme de irigație prin picurare

Irigarea prin picurare se face cu ajutorul unui tub/ furtun de picurare care se așază la suprafața terenului, sau, după caz, poate fi îngropat mai aproape de rădăcinile plantelor. Este mascat de vegetație și conectat la sistemul de conducte subterane.

Folosirea unui sistem de irigație prin picurare este indicată în zonele cu vegetație foarte deasă și a gardurilor vii.
Este cu pâna la 80% mai eficientă decât stropirea manuală, în privința consumului

Preț sistem de irigații

Vrei să afli preț sistem de irigații? Optimizează metoda de întreținere a unui sistem irigații și reduci consumul și costurile. Consumând apă doar atunci când este nevoie, plătești mai puțin și te bucuri de automatizarea procesului, ceea ce înseamnă și reduceri pentru costurile unui sistem de irigații. EcoHome îți oferă cele mai bune soluții.