PARTENER AUTORIZAT REHAU

Fiecare clădire este un organism complex care se compune din cele mai diverse elemente şi circuite şi care funcţionează doar dacă toate componentele interacţionează perfect şi eficient.

De aceea nu gândim în produse, ci în sisteme. Ca unul dintre cei mari producători europeni, REHAU vă oferă soluţii inovatoare pe bază de polimeri în domeniul clădirilor şi tematicilor energie, apă şi infrastructură. În diversitatea sortimentului nostru găsiţi tehnologia potrivită pentru orice sarcină sau aplicaţie.

Împreună dezvoltăm soluţii complete şi inteligente orientate spre viitor care îmbină ecologia şi economia, designul şi funcţionalitatea, siguranţa şi confortul, şi care stabilesc noi tendinţe în construcţii. Pe baza experienţei noastre de-a lungul deceniilor şi a competenţei noastre tehnice folosim avantajele materialelor moderne şi ale platformelor unitare pentru a vă uşura cât mai mult lucrul cu sisteme complexe.

De ce să optezi pentru încălzire în pardoseală

  • Faci economie de 20-30%, consumând energie în mod eficient
  • Fără bătăi de cap la instalare și întreținerea sistemelor de încălzire
  • Amenajezi cum vrei tu, deoarece instalația nu ocupă spațiu
  • Se poate instala și adapta în orice tip de încăpere
  • Te bucuri de până la 80 de ani fără griji – durabilitate estimată fără întreținere

Scapă de orice griji și riscuri și simte-te în siguranță

  • Te simți în siguranță în propria casă datorită, pentru că realizăm toate montajele cu aprobările și certificările necesare
  • Ești ferit de pericole și diferite riscuri întâlnite în cazul sistemelor cu încălzire centrală (precum arderea periculoasă sau temperaturi înalte de fierbere)
  • Primești garanție pentru manoperă și asigurare în caz de daune
01.

SOLUȚII

Soluțiile propuse de Rehau și executate de EcoHome

02.

Prețul

Îți putem spune că prețul unui sistem de încălzire în pardoseală este mai redus decât al unui sistem obișnuit. Investiția se amortizează în timp și se va simți în costul facturilor. Costurile vor depinde de varianta aleasă și de eficiența sistemului. Trebuie luată în calcul și calitatea izolației locuinței care poate influența costurile. Toate aceste elemente determină prețul unui sistem de încălzire radiantă în pardoseală, care atestă faptul că e o alegere bună.